S.Pellegrino, sinonimul gustului fin Italian a dezvaluit oficial noul design de eticheta powered by Vogue Italia in editie limitata

1-fashezine-san_pellegrino_fratellini_lowres (25)

S.Pellegrino, sinonimul gustului fin Italian a dezvaluit oficial noul design de sticla in editie limitata realizata in colaborare cu faimoasa publicatie de moda Vogue Italia. Noua sticla S. Pellegrino a ajuns ieri in Romania, reusind sa fie personajul principal in cadrul unei cine private intre colaboratori si prieteni cu personalitati spumoase.

2-fashezine-san_pellegrino_fratellini_lowres (5)

Sticla de colectie S.Pellegrino powered by Vogue Italia va fi distribuita in editie limitata intr-o retea exclusivista de restaurante si baruri din Romania si reprezinta o celebrare a parteneriatului global intre cele doua branduri iconice ale stilului Italian autentic: Vogue Italia -un etalon in moda si S.Pellegrino -apa ce simbolizeaza bucataria gourmet, ambasador al stilului de viata Italian de excelenta.

3-fashezine-san_pellegrino_fratellini_lowres (4)

Vogue Italia si S.Pellegrino au in comun dedicarea in slujba idealurilor de excelenta italiene, incluzand cultura si frumusetea, asociera in sine marcand implicare a inca  unui partener puternic de lunga durata intre cele doua marci iconice italiene.

4-fashezine-san_pellegrino_fratellini_lowres (87)

Pentru ca S.Pellegrino este un adevarat simbol al stilului si rafinamentului, savurat la scara larga, fiind o bautura nelipsita de pe unele din cele mai elegante mese. Chefi si sommelieri de pretutindeni recomanda cu entuziasm apele imbuteliate San Pellegrino, una din cele mai vivace ape minerale naturale.

5-fashezine-san_pellegrino_fratellini_lowres (16)