Se spune ca lucrurile bune vin celor care au rabdare sa le astepte. Eu va spun ca se pot intampla chiar lucruri grozave! Pentru ca odata cu noul design al blogului vine si un concurs surpriza! Si nu orice concurs, ci unul oferit in colaborare cu Alpha Bank, iar premiile sunt mai mult decat savuroase!

Castiga!

Poti castiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături în Baneasa Shopping City în valoare de 100 de lei! Si chiar la timp pentru cumparaturile de sarbatori 😉

Iar daca asta nu este de ajuns, toate persoanele inscrise in concurs vor participa automat la tombola finala pentru unul din cele 10 telefoane Samsung Galaxy Alpha!

Cum sa participi? Simplu ca 1, 2!

1. Completeaza datele din formular. Click AICI pentru a te înscrie!

2. Lasa-ti adresa de mail si AICI.

Simplu si sigur!

Datele nu vor fi făcute publice, iar transmiterea lor nu constituie nicio obligaţie de a contracta serviciile Alpha Bank. Nota: esti participant in concurs daca completezi ambele formulare.

Perioada de înscriere: 05 – 17 decemrbrie 2014.

Concursul dureaza pana pe 17 Decembrie, iar castigatorii vor fi alesi cu Random.org si anuntati pe 22 Decembrie atat pe blog, cat si la adresa mentionata in formular.

Succes!

Iar in caz ca doresti sa afli mai multe despre noile carduri Alpha Bank si beneficiile acestora, iata!

Alpha Card Visa Credit – se adresează persoanelor tinere şi/ sau familişti cu venituri medii. Ei fac cumpărături în mod raţional, sunt orientaţi către discount-uri şi sunt mai atenţi la bugetul familiei.

Alpha MasterCard Credit – se adresează persoanelor tinere şi familiilor cu venituri medii spre mari, sunt preocupaţi de shopping, travelling şi lifestyle; pentru ei contează imaginea şi  sunt dispuşi să plătească mai mult pentru asta.

Alpha Card Visa Gold – se adresează persoanelor tinere şi familiilor cu venituri mari care pun accent pe calitate şi confort, optează întotdeauna pentru servicii premium.

Beneficii card credit Alpha bank:

  • 0% comision pentru toate plăţile cu cardul la comercianţii din România şi străinătate;
  • 0% dobândă pentru toate plăţile cu cardul la comercianţi, oriunde în lume dacă rambursezi toată suma datorată până la data scadentă;
  • poţi beneficia de o perioadă de graţie de până la 55 de zile;
  • suma minimă de rambursat lunar este de doar 2,5% din suma utilizată (minim 10 lei) plus toate dobânzile şi comisioanele aferente;
  • beneficiezi gratuit de serviciul “Verified by Visa” ce îţi asigură protecţie suplimentară la tranzacţii online. Activează acest serviciu rapid si vei primi o parolă unică de autentificare suplimentară pentru cumpărăturile pe Internet
  • până la 12 rate cu 0% dobândă la comercianţii parteneri. Consultă lista partenerilor pe www.alphabank.ro/comercianti;
  • Rate Oriunde în Lume, 3, 6, 9 sau 12 rate pentru orice tranzacţie în România sau în străinătate;
  • reduceri de până la 50% în magazinele partenere. Consultă lista pealphabank.ro/reduceri-comercianti;