91d31145375de15108224b5652a32fa4

Cel mai mare concurs național pentru tinerii designeri semnat Perwoll și-a desemnat câștigătorii!

Astfel, marea câștigătoare desemnată de juriu dintre cele 214 înscrieri este Andreea Castrase, cu colecția „When they stood still”. Premiul de Popularitate, o noutate a acestei ediții, a fost acordat colecției celei mai apreciate de către public, Catharsis”, propusă de Silvia Pavăl. 

3802bbb7048f03742c6c169d4cebdcbb

Marea câștigătoare, tânăra designer Andreea Castrase, va primi 1.500 de euro pentru crearea efectivă, special pentru această competiţie, a unei colecţii de 5-7 ţinute din schiţele sale, care pot fi vizualizate aici: http://atelier.perwoll.ro/like-new-designers-participanti/Andreea-Castrase.html. Colecția „When they stood still” propune ținute alb-negru, inspirate din atmosfera teatrului absurd, cu reprezentări suprarealiste. Sacoul, pantalonul și cămașa clasică devin elemente cheie ce stau la baza morfologiei pieselor, în timp ce jocurile de suprapuneri și drapaje le completează și dau personalitate conceptului creațiilor.

Colecţia creată de Andreea va beneficia de expunere gratuită spre vânzare timp de 6 luni, înperioada februarie – iulie 2014, în showroom-ul şi pe platforma online Molecule F şi în magazinul Band of Creators din Bucureşti.

Premiul de Popularitate a fost acordat colecției „Catharsis”, creată de Silvia Pavăl,datorită celor peste 4.500 de voturi de încredere primite din partea publicului, pe www.atelierperwoll.ro, platforma online a concursului. Câștigătoarea acestui premiu va fi recompensată cu o întâlnire de lucru (workshop privat gratuit) cu fashion designer-ul Adelina Ivan, pentru consiliere în dezvoltarea unei cariere în domeniul designului vestimentar.

21073-Wise-Words

 

signature-fashezine