Intel si Lenovo prezinta la editia de anul acesta la Romanian Design Week, un proiect special, interactiv, care combina moda si tehnologia. Iar eu am fost onorata sa fiu aleasa drept curator pentru aceasta initiativa deosebita, si nu as putea sa fiu mai fericita! Iar daca ieri va povesteam despre subiectul ales, astazi va spun cate ceva despre felul in care este prezentat acesta, mai exact suportul tehnic reprezentat de laptopuri 2 in 1, Lenovo YOGA® Pro 3, cu procesor Intel® Core™ M.

Astfel, “tehnologia devine nu doar functionala, ci si stilata”, dupa spunele Manuelei Ciugudean Toma, Marketing & PR Manager, Central Eastern Europe. Mai mult, Aurel Netin, Country Manager Lenovo Romania a declarat:

“Lenovo Yoga® 3 PRO este un fashion statement, un laptop cu personalitate cu un design iconic, cu rotirea ecranului la 360 de grade. Dupa o sedinta foto lifestyle de la Paris de luna trecuta, Romanian Design Week vine ca o completare in integrarea tehnologiei stilate in viata doastra de zi cu zi.”

Conferinta de presa a avut loc ieri, 20 mai, iar expozitia este in continuare deschisa la Hanul Gabroveni, Str. Lipscani 86-88, pana pe 24 mai, 10:00-22:00, cu intrarea gratuita. Va dorim vizionare placuta! 🙂

2-intel-lenovo-fashion-fashezine-ioana-liliana-gheorghe 3-intel-lenovo-fashion-fashezine-ioana-liliana-gheorghe 4-intel-lenovo-fashion-fashezine-ioana-liliana-gheorghe