1-avon-ioana-liliana-gheorghe-paradisul-pierdut-kitulmeudevară

“Singurul paradis e paradisul pierdut.”
… spunea Marcel Proust, insa cateodata paradisul este mai aproape si mai usor de obtinut decat credem. O carte buna, o mancare savuroasa, si compania potrivita, toate sunt ingrediente ideale pentru a gasi paradisul pierdut intr-un weekend petrecut sub soare. Iar pentru ca totul sa fie cu adevarat perfect, eu niciodata nu uit sa-mi condimentez bagajul de vacanta cu anumite lucruri speciale. Vara asta am ales un ruj nuanta Flamingo, crema de fata cu lapte si miere, si lotiunea de corp cu bujor si fructul pasiunii, toate marca AVON, una mai delicioasa decat cealalta. Intr-un cuvant, sau mai bine zis intr-un hastag: #kitulmeudevara.

 

Ce altceva mai impachetez cu grija in bagaj? O rochie vaporoasa pentru privit luna noaptea pe malul marii; o pereche de ochelari care sa-mi protejeze ochii de razele calde ale soarelui, o bijuterie care sa capteze lumina din jur si un aparat foto pentru captarea momentelor de neuitat.

 

Si pentru ca mereu imi place sa gasesc inspiratie in jurul meu, o sa va intreb si pe voi dragele mele ce nu va lipseste din bagajul pentru o vacanta perfecta? Mai mult, pentru ca nicio fapta buna nu ramane nerasplatita, 5 dintre raspunsurile voastre vor fi recompensate cu cate un kit AVON special gandit pentru a va completa vacanta ideala.
 3-avon-ioana-liliana-gheorghe-paradisul-pierdut-kitulmeudevară
Sarutul soarelui, Placere vinovata, Evadare in doi, I like to party, si desigur Paradisul Pierdut sunt toate pe cat de tentante, pe atat de necesare in bagajul din vara aceasta. Tot ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs si a castiga unul dintre kituri este:

 

1. Inspirati-ma pe mine si lasati un comentariu la acest articol in care sa-mi spuneti ce nu va lipseste din bagaj pentru urmatoarea vacanta.

2. Inspirati-va prietenii si distribuiti articolul pe Facebook cu hashtagul #kitulmeudevara.

11816856_10152972704191837_7949499103996174407_n

 

Castigatoarele vor fi anuntate peste 3 saptamani incepand de azi, iar intre timp va urez succes!