viitorul-fashezine

Targul de bijuterie contemporana Autor sarbatoreste int toamna aceasta a 10-a editie. Dupa cinci ani si noua editii cu activitate intensa, cel mai important eveniment dedicat bijuteriei de Autor din sud-estul Europei revine cu o editie aniversara, in zilele de 16 și 17 noiembrie, la Sala Dalles din București, iar acum Autorul devine international!

Daca la editia din primavara a fost vorba doar de un preview al acestei directii, acum suntem mandri sa spunem cu toata increderea: e o lume întreaga in designul de bijuterie, iar Autor – si, evident, Autorii ­– sunt pregatiti sa o cucereasca!” spune Dan Pierșinaru, creatorul conceptului si organizatorul targului.

Iar odata cu sarbatorirea acestei editii, echipa Autor a creat pentru cei care le sustin demersul un tricou special cu mesajul: “Viitorul are Autor colectiv”. “Mesajul nostru este unul de constientizare si de asumare a unui viitor comun. Fiecare act pe care il savarsim contribuie la construirea acestui viitor; de aceea, cand actionam, trebuie sa o facem constient. Tricourile incurajează astfel un gest de reconectare cu persoana de langa – prin gand, intenaie si fapta.”

“Viitorul apartine celor care cred in frumusetea viselor lor” a spus Eleanor Roosevelt. Daca intr-adevar asa este, atunci viitorul este semnat de Autor, si este colectiv!

2-viitorul

 

signature-fashezine