1-fashezine-iulia-burtea 2-fashezine-iulia-burtea

Fotografie de Camil Dumitrescu

Niciodată de atunci nu am mai dormit cu alte şapte fete într-o cameră. Şi nici nu mi s-a mai întâmplat să dorm cu fete în aceeaşi cameră, dar în paturi diferite. Stăteam aliniate într-o ordine de internat patru pe-o parte şi patru pe cealaltă. Iluzia fetelor obligate e prima dintre toate plăcerile.

Cea mai mare avea 18 ani şi cap de rădăcină tunsă scurt. Culcată pe spate în patul din dreapta ei, îi ascultam sforăitul pe întuneric. Cum nu mai dormisem până la 13 ani lângă zgomote puternice, am început să visez sporturi cu piciorul în parcare şi porţii mari de mâncare. Când adormeam se strica ordinea, ne pătam de transpiraţie şi ni se făcea poftă.

În dreapta mea poftea o fată pe care n-o chema Roxana, dar aşa am ţinut-o eu minte şi am căutat-o mai târziu pe liste afişate la şcoli-licee-facultăţi şi în bulele cu mărturii despre viaţa intimă. Din patul ca universul păpuşii Cindy, Roxana ne arăta în fiecare zi câte un sutien de culoarea chiloţilor tanga. De mai multe ori la rând îşi întindea lasciv labele albe în faţă ca să frece sutienul de cearşaf şi îsi scutura în aer coaja proaspăt coaptă de pe fund. Tatăl ei o învăţase să devină vedetă Playboy.

Eu nu ştiam ce e Playboy, abia învăţam care sunt Tainele lui Mihail Sadoveanu. Ţineam în bluzele cumpărate de la IDM sâni de mărimea celor pe care îi scot astăzi din topuri DKNY. La noptiera mea din blugi nu ajungea nimeni în afară de mine, la a fetei de 18 ani nici atât. Era în ultimul an la liceul pedagogic. Dar Roxana de 13 ani ştia deja că monotonia în cuplu dispare cât ai zice sex dacă te ţii cu mâna de chiloţi şi îi dai la o parte numai cât să intre bărbatul între picioarele tale.

A mai durat trei ani până să am o viaţă sexuală şi m-am apucat din start să o îmbrac cu tot ce aveam transparent în dulap: rochii negre de plasă, cămăşi de noapte cu dantelă peste sfârcuri, furouri cu bumbişori şi aripioare din perioada în care mama stătea în cămin cu alţi nefamilişti. Am împrumutat de la prietena mea cea mai bună un furou pe care îl primise din Germania şi am repetat în faţa oglinzii cum să mă dezbrac de el. Mi-a plăcut să fac sex cu chiloţii pe mine. Şi în cojoc de lână, dar fără chiloţi. Sex cu amprenete de cosmeticiană şi sex neepilat. Sex ud şi sex forţat.

Până când m-am oprit din haine pentru pat şi m-am apucat de haine de stradă. Ridicată la spate, rochia cu imprimeu de câmp tiveşte fundul alb cu flori de muşeţel şi păpădie. Salopeta safari deschisă la fermoar până între picioare dă pe dinafară de sâni şi carne moale.

Hainele sunt diferite de toate celelalte care se freacă şi se lipesc de noi. Stau pe tine fără să te compare cu alte corpuri şi nu se gândesc la viitor. Nici nu-ţi pătează patul uitându-se la tine scurt.